След победата в Като две капки вода“ Стефан Илчев е получил няколко

...
След победата в Като две капки вода“ Стефан Илчев е получил няколко
Коментари Харесай

След победата в Капките Стефан Илчев получи примамливи предложения

 След успеха в  " Като две капки вода “ Стефан Илчев е получил няколко примамливи оферти за главна роля в комедийни сериали и пълнометражни филми, написа " Галерия “. Илчев преоткрил актьорските си умения точно с помощта на " Капките “ и считал, че е подготвен за киното и огромната сцена.

Изпълнителят до момента главно се изявяваше като подражател на Лили Иванова по пиано питейните заведения и не е осъществил личен план. Пред свои близки споделил, че няма желание да гради музикална кариера, тъй като не желае да продава гласа си на алчните продуцентски компании. Ако пък реши да се продуцира самичък, разноските за събиране на екип и реализирането на шлагер ще го затиснат.

В същото време актьорският му гений, който пролича в " Капките ", привлякъл вниманието освен на всеобщата аудитория, само че и някои от най-хубавите продуценти у нас.  Особено му допаднала концепцията да взе участие в нов комедиен сериал, където му предложили женска роля. Както и феновете видяха в " Капките “, женските облици са стихията на Стефан Илчев и сигурно ще провокира възторг с сходно присъединяване.

" Бях най-непопулярното лице в " Капките “ измежду толкоз одобрени реализатори и съм благополучен, че с подобен триумф стигнах дотук “, сподели Илчев на финала на шоуто. Той съумя да пребори за първото място голямата Мария Илиева, тийн идола Тита и любимеца на поп фолка Милко Калайджиев.

Въпреки хилядите им фенове, Илчев завоюва вота на феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР